Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΥΠΕΤ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΩ....




Πηγή από τα ενδότερα της "πράσινης οικογένειας" μας έλεγε χαρακτηριστικά ότι ήδη ξέρουν ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος του ΤΥΠΕΤ. Έχουν ήδη δρομολογηθεί εξελίξεις μετά το σκάνδαλο με την νοθεία στις εκλογές και ο επόμενος έχει πάρει ήδη το χρίσμα.. γιαυτό εξάλλου και οι αρχηγικές του εμφανίσεις.

Αναμένονται εξελίξεις στο ΤΥΠΕΤ πολύ πιο σύντομα απ όσο φαινόταν αρχικά. βλέπετε η .. Νοθεία δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο...

ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ....PROJECT MANAGER

PROJECT MANAGER

Συνταξιούχος της Εθνικής και πρ. διευθύνων σύμβουλος της ΕΘΝΟPLAN, ανέλαβε Project Manager για λογαριασμό του ΤΥΠΕΤ στην υλοποίηση του έργου SAP.

Μισθός περίπου 6.000 το μήνα. Ναι καλά ακούσατε 6.000 το μήνα.. πολύ καλά ακούσατε 6.000 το μήνα

Η δουλειά του, να προασπίσει τα συμφέροντα του ΤΥΠΕΤ και να φροντίσει για την εύρυθμη εγκατάσταση του προγράμματος όπως επίσης και την ομαλή μετάβαση του Ταμείου στο νέο σύστημα.

Χρονική περίοδος απασχόλησης στο έργο περίπου 2 χρόνια, δηλαδή 6.000  Χ 24 μήνες = 144.000 EURO  Επαναλαμβάνω 144.000 EURO

Αποτέλεσμα? 2.000.000 στην εταιρία Singular μέχρι τώρα, 144.000 στον κύριο Project Manager και αποτέλεσμα τίποτα. Τι μία παίζει Τένις με τα φιλαράκια του, την άλλη αγοράζει κρέατα και ψάρια στην αγορά, την άλλη είναι διακοπές στη Μύκονο, την άλλη τρέχει στις δημόσιες υπηρεσίες. Στο ΤΥΠΕΤ έρχεται μεταξύ 12 και 1:15 να κάνει τα τηλεφωνήματά του, να πιει τον καφέ του και μετά να επιστρέψει στην φωλίτσα του. Όσο αφορά το έργο? ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ!!!!! ναι ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ!!!  το SAP στο ΤΥΠΕΤ θα δουλέψει με την επιστροφή της Κωνσταντινούπολης σε ελληνικά χέρια!!!

Ευχαριστούμε τον συνάδελφο που μας έστειλε το άρθρο και το δημοσιεύουμε ως έχει με το μοναδικό μας σχόλιο να είναι..

ΟΥΣΤ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΜΙΑ ΖΩΗ..ΟΥΣΤ ΑΡΚΕΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ

ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ TYPETBLOG ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΤΥΠΕΤ

 
Μυνήματα αναγνωστών μας αναφέρουν ότι από το μεσημέρι έχει απαγορευτεί από τη μηχανογράφηση του ΤΥΠΕΤ η πρόσβαση στο TYPETBLOG. Δεν κοιτάνε να βάλουνε το SAP που το πολεμάνε 3 χρόνια, να κόψουν την πρόσβαση  στο TYPETBLOG τους μάρανε.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΕΤ

 

Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους η και καλά εκλεγμένη διοίκηση του ΤΥΠΕΤ με τις αντίπαλες παρατάξεις τις στις εκλογές.

Στις πρόσφατες εκλογές παρατηρήθηκε το εξής παγκόσμιο φαινόμενο.. ενώ στην Αθήνα το ποσοστό της συμμετοχής ήταν 60-70 % στην Θεσσαλονίκη και στην επαρχία ξεπέρασε το 90%!!! το περίεργο δεν είναι αυτό αλλά τα 2 παρακάτω φαινόμενα...

1.  Όλες τις προηγούμενες εκλογές το ποσοστό επαρχίας και Θεσσαλονίκης ήταν 50 - 60% και φέτος 97!!!!!

2.  Όταν ζητήθηκαν από την εφορευτική επιτροπή.. κατάλογοι με τους συναδέλφους που ψήφησαν αρνήθηκε να τους παραδώσει!!!!

Ε.. δεν θέλει και πολύ να ψυλλιαστείς ότι κάτι γίνεται...  οπότε οι διαφορές στα δικαστήρια....  και ένα πουλάκι μας σφύριξε.. ότι δεν είναι τόσο ηλίθιοι αυτοί που κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα... ούτε να εκτίθενται ούτε να τραβιόνταν χωρίς λόγο...

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο STROSS CAN του.. ΤΥΠΕΤ!!!

 

Παραλίγο να έχουμε μεγάλα γέλια στο ΤΥΠΕΤ με την σύλληψη του Stross Can!!!! Η απολιθωμένη Νομική υπηρεσία του ΤΥΠΕΤ αρνήτο να παραδώσει στοιχεία κατά παραγγελία εισαγγελέα λόγω των ασφαλιστικών μέτρων που έγιναν για τις εκλογές. Αυτοί που έκαναν τα ασφαλιστικά μέτρα φώναξαν την Αστυνομία και έγινε μύλος!!!! Η νομική υπηρεσία μπορεί να λέει όχι δεν στα δίνω τα στοιχεία .. αλλά ο Νόμιμος, λέμε τώρα.. ο Νόμιμος εκπρόσωπός του είναι ο Πρόεδρός του.. οπότε το περιπολικό παραλίγο να του βουτήξει!!!!

Έχει πολλά επεισόδια το σίριαλ των εκλογών και πιστέψτε μας.. δεν είναι τόσο ηλίθιοι αυτοί που έκανα τα ασφαλιστικά μέτρα.. έχουν και τους λόγους τους και τις πιθανότητες με το μέρος τους.. Γιατί δεν μπορεί σε ολόκληρη περιφέρεια Θεσσαλονίκης να βάζει βρε αδερφέ 97% συμμετοχή στις εκλογές!!! 15% είναι μόνο οι πεθαμένοι και οι ανάπηροι που υπάρχουν ακόμα στις λίστες!! αλλά με τέτοια πανηλήθια εφορευτική επιτροπή  και ειδικά με εκείνο τον απίστευτης αναπηρίας πρόεδρο τι περίμενες!!!

Όσο Νυχτώνει το Πέος... Μεγαλώνει.....