ΤΟΥΜΠΕΚΙ... ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΤΗ?



Ηθικό Δίδαγμα κύριε Μάντη..

Πριν ανοίξεις το στόμα σου.. για να πεις.. αερολογίες.. για να μην πω....Μ@@@@@, να είσαι βέβαιος πως δεν ξέρει κανένας την... Αλήθεια... εκτός από.. εσένα..

Και σ' αυτή την περίπτωση δυστυχώς.. την ξέρουμε και.. εμείς...

Φιλικά


Οι συνάδελφοί σου


Υ.Γ 


θα μάθουμε εάν παρέδωσες το κινητό του ΤΥΠΕΤ.. και έαν δεν το παρέδωσες θα σε πιάσουμε με τ' αυγά.. 


Σωτήρα του.. ταμείου μας!




Το TYPETBLOG δημοσιεύει χωρίς καμιά λογοκρισία τα μηνύματα που δέχεται  μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε περίπτωση που κάποιο απ αυτά δεν ακριβές ή προσβάλει κάποιον, παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μας απ το εταιρικό του e-mail και θα αποσύρουμε το δημοσίευμα.



ΤΥΠΕΤ...Αρνείται τα διπλά κρυφά βιβλία αλλά το ΣΔΟΕ επιμένει...


Τα διπλά κρυφά βιβλία του ΤΥΠΕΤ

Απο το www.smarteconomy.gr

Την αντίδραση του Ταμείου Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας προκάλεσε το χθεσινό δημοσίευμα των «ΝΕΩΝ» με τίτλο «Αποκάλυψη - Παραμάγαζο με διπλά κρυφά βιβλία σε Ταμείο Υγείας», χαρακτηρίζοντας τα αναγραφόμενα στο εν λόγω δημοσίευμα παντελώς ανυπόστατα.
«Το Ταμείο Υγείας είναι υποχρεωμένο να τηρεί και πράγματι τηρεί διπλογραφικό λογιστικό σύστημα. Προφανώς από παρανόηση δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι το διπλογραφικό αυτό σύστημα ταυτίζεται με την πρακτική της τήρησης διπλών κρυφών βιβλίων, πράγμα που ποτέ δεν έχει συμβεί στο ΤΥΠΕΤ. Για τα θέματα αυτά υπάρχουν σχετικά έγγραφα των αρμόδιων διευθύνσεων του υπουργείου Οικονομικών, Εισοδήματος και Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων, από τα οποία δεν προκύπτουν οι παραβάσεις οι οποίες αναφέρονται στο επίμαχο δημοσίευμα, το οποίο αναμφιβόλως είναι αποτέλεσμα παραπλάνησης, καθώς είμαστε βέβαιοι ότι δεν έχουν ληφθεί υπόψη οι ειδικές φορολογικές διατάξεις οι οποίες διέπουν τη λειτουργία του Ταμείου Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας».
Οπως αναφερόταν και στο χθεσινό δημοσίευμα, «το ΤΥΠΕΤ στις κλήσεις προς ακρόαση που απηύθυνε το ΣΔΟΕ απάντησε ότι ως νομικό πρόσωπο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα δεν έχει υποχρέωση να τηρεί βιβλία, ούτε να εκδίδει αποδείξεις, γιατί δεν είναι επιτηδευματίας…». Προσκόμισε, μάλιστα, έγγραφα του υπουργείου Οικονομικών με τα οποία γινόταν δεκτό ότι «τα έσοδα που αποκτά το εν λόγω Ταμείο από την παροχή υπηρεσιών ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής περίθαλψης σε ασφαλισμένους άλλων Ταμείων και οργανισμών δεν αποτελούν αντικείμενο φορολογίας...», δεδομένου ότι «τα έσοδα από τους ασφαλισμένους άλλων Ταμείων πραγματοποιούνται κατά την επιδίωξη μη κερδοσκοπικού σκοπού».
Το ΣςΔΟΕ όμως, όπως προκύπτει από την έκθεση ελέγχου την οποία έχουν στη διάθεσή τους «ΤΑ ΝΕΑ», λαμβάνοντας υπόψη διατάξεις του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος και σχετική γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους έκρινε ότι «ο ισχυρισμός του ΤΥΠΕΤ ότι δεν αποκτά έσοδα υποκείμενα σε φόρο εισοδήματος δεν ευσταθεί γιατί το ΤΥΠΕΤ αποκτά τέτοια έσοδα (από την παροχή ιατρικής, φαρμακευτικής και νοσοκομειακής περίθαλψης σε ιδιώτες) και, επομένως, για τη δραστηριότητά του αυτή θεωρείται επιτηδευματίας και έχει όλες τις υποχρεώσεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων».
Το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, δηλαδή, θεωρεί ότι οι παραβάσεις (συνολικά 18.823) απορρέουν από την εξυπηρέτηση ιδιωτών - μη ασφαλισμένων στο ΤΥΠΕΤ - έναντι αμοιβής αλλά χωρίς έκδοση θεωρημένων αποδείξεων.
Οσον αφορά την ύπαρξη «διπλών κρυφών βιβλίων», ο χαρακτηρισμός αποδόθηκε δεδομένου ότι, όπως και πάλι προκύπτει από την έκθεση ελέγχου του ΣΔΟΕ, στα υποκαταστήματά του το ΤΥΠΕΤ θα έπρεπε να τηρεί, όπως κρίνει το ΣΔΟΕ, βιβλία εσόδων - εξόδων και να εκδίδει αποδείξεις παροχής υπηρεσιών προκειμένου για την παροχή υπηρεσιών υγείας σε ιδιώτες οι οποίοι κατέβαλαν αμοιβή. Το ΣΔΟΕ διαπίστωσε ότι αντ' αυτών εκδίδονταν «ανεπίσημα, αθεώρητα Δελτία Παροχής Υπηρεσιών, τα οποία καταχωρούνταν σε ανεπίσημα διπλογραφικά βιβλία».

ΕΛΕΟΣ!!!! ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΒΑΨΟΜΑΛΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!!!!!!



Άλλο πάλι και τούτο.. ο Πρώην... ο Βαψομαλιάς...ο Κύριος της Νοσοκόμας... πήρε δωρεάν κινητό από το ΤΥΠΕΤ!!!!!
Ναι συνάδελφοι καλά ακούσατε... ο ρεζίλης πήρε από το ΤΥΠΕΤ σύνδεση και κινητό τηλέφωνο.. και φυσικά ούτε το.. Λογαριασμό πληρώνει.. και 350 € επιδότηση τσέπωσε...


Αυτά για να καταλαβαίνεται... για να βλέπετε πόσο τιποτένια είναι η διοίκηση του ΤΥΠΕΤ. Αντί εν μέσω κρίσης να πει στην εταιρία κινητής τηλεφωνίας.. βγάλε μου ένα πρόγραμμα για το προσωπικό μου.. με καλύτερες τιμές.. να μειώσει τον λογαριασμό που πληρώνει.. και να πάρει φυσικά και 350 € επιδότηση, για δεν τα λες και λίγα.. ολόκληρος βαψομαλιάς καταδέχτηκε και πήρε επιδότηση, Αντί αυτού δίνει δωρεάν κινητό στον βαψομαλιά...και ο υπάλληλος ως συνήθως πήρε τα... @@@ μου...


Και εις ανώτερα!!!!!!


Γιαννάκη... Ξύπνα... Σ' έφαγαν τα... Σκορ... και τα Ποδόσφαιρα....




Το TYPETBLOG δημοσιεύει χωρίς καμιά λογοκρισία τα μηνύματα που δέχεται  μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε περίπτωση που κάποιο απ αυτά δεν ακριβές ή προσβάλει κάποιον, παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μας απ το εταιρικό του e-mail και θα αποσύρουμε το δημοσίευμα.





ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΤΗ.. ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΗΣ

 

Αγαπητέ κύριε Μάντη...


Κατά τον έλεγχο του φακέλου της αδειοδότησης της κλινικής διαπιστώθηκε πως ο ανελκυστήρας τροφίμων ξεχάστηκε στα επίπεδα ισογείου και υπογείου της αδείας 356/98. Ερώτηση κύριε Μάντη, ποιός τον ξέχασε? Θα έχει συνέπειες για αυτή την παράλειψη? Φυσικά και δεν θα έχει.. έδω έγινε ανακαίνηση κοτζάμ κλινικής χωρίς άδεια.. για το Ασανσερ θα κάνουμε φασαρία τωρα???


Κύριε Μάντη... επειδή έγιναν αλαγές στο ισόγειο και επειδή πέρασαν 9 μήνες στις 17 Ιανουαρίου 2012, ο φάκελος αποσύρθηκε!!!! Για να ξανακατατεθεί.. σωστός πια... Έτσι δεν είναι κύριε Μάντη??


Είναι Αλήθεια κύριε.. Μάντη πως εάν ο φάκελος δεν ξαναπάει στην μηχανικό της πολεοδομίας κυρία.. Λάλου.. που στο υπογράφω.. δεν θα πάει... μπορεί να δημιουργήσει, στο μέλλον, καθυστερήσεις, τροποποιήσεις ή ακόμα και ανάγκη για την υπαγωγή  του Ασανσερ στον νόμο 4014/ 2011, για τις αυθαίρετες κατασκευές... Έτσι δεν είναι κύριε Μάντη?? Έτσι δεν σε ενμέρωσε η εταιρία έλυτρον??? Δεν το λες όμως στο γραμματάκι σου  κύριε Μάντη...


Άκου κύριε Μάντη.. τη Ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν το Ρουφιάνου.. Ουδείς..


Γράφεις στο γραμματάκι σου..


«Ο στόχος όλων θα πρέπει να είναι η βιωσιμότητα του ΤΥΠΕΤ και προς τα εκεί θα πρέπει όλοι να κινούμαστε!»


ΕΣΥ.. που είσαι συνταξιούχος της  Εθνικής Τράπεζας.. και παίρνεις τη.. σύνταξή σου..
ΕΣΥ.. που συνεχίζεις και παίρνεις δουλειές με το... μπλοκάκι σου...και καλά κάνεις..
ΕΣΥ.. που Πληρώνεσαι από το ΤΥΠΕΤ για να κάνεις.. το Σύμβουλο.. δηλαδή να λες ΨΕΜΑΤΑ κύριε Μάντη...



Αμα σ ενδιαφέρει η βιωσιμότητα του ΤΥΠΕΤ.. όπως λες, να δώσεις πίσω το κινητό τηλέφωνο που ΣΟΥ πληρώνει το ΤΥΠΕΤ... να προσφέρεις τις.. υπηρεσίες σου.. αφιλοκερδώς... αφού αγαπάς τόσο το.. Ταμείο  και ν αφήσεις την βιωσιμότητα του ΤΥΠΕΤ σ άλλα χέρια γιατί στα δικά σου κινδυνεύει κύριε Μάντη..


Α κύριε Μάντη... Άλλη φορά τους καφέδες τα τοστ και τα διάφορα από το κυλικείο να τα πληρώνεις.. μην λες γράψτα στο.. Δ.Σ.. Το μάθαμε το.. μυστικό... και εσύ και οι.. υπόλοιποι.. κηφήνες εκεί μέσα.. να τους πληρώνουμε τους καφέδες και τα ΟΥΖΑ...






Το TYPETBLOG δημοσιεύει χωρίς καμιά λογοκρισία τα μηνύματα που δέχεται  μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε περίπτωση που κάποιο απ αυτά δεν ακριβές ή προσβάλει κάποιον, παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μας απ το εταιρικό του e-mail και θα αποσύρουμε το δημοσίευμα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ Κο ΜΑΝΤΗ



Αγαπητοί συναδελφοι, σχετικά με τα αναφερόμενα ως προς την εγκατάσταση του Μαγνητικού Τομογράφου στην Κλινική μας "Υγεία Μέλαθρον" σας γνωρίζω ό,τι η μελετητική Εταιρεία "Elytron" και δή οι αρχιτέκτονες κ.κ. Χ. Σαββίδης και Γ. Σταματάκης( του γραφείου Κυριακίδη ) που έκαναν και τις μελέτες των τελευταίων επεμβάσεων στην Κλινική μας , έχουν εκπονήσει τη σχετική μελέτη -η οποία τους ανατέθηκε- και με βάση της οποίας καταρτίστηκαν τα σχέδια ώς προς την εγκατάσταση του Μαγνητικού Τομογράφου και των υπαρχόντων απεικονιστικών μηχανημάτων ( ακτινολογικό, αξονικός τομογράφος, μαστογράφος ) και δή στη ιδία θέση των ισογείων χώρων της Κλινικής μας, μετά απο διεξοδική και εμπεριστατωμένη εξέταση των χώρων της νοσοκομειακής μονάδας απο τους τεχνικούς του ΤΥΠΕΤ( κ. Αθαν. Γέρουλα, Σ. Καφούρη και τον υπογράφοντα το παρόν σχόλιο). Εξετάστηκαν όλες οι δυνατές θέσεις , αποκλεισθέντος του υπογείου χώρου της κλινικής, λόγω ανυπερβλήτων τεχνικών προβλημάτων και οικονομικών συνεπειών για το Ταμείο μας.
Τα εν λόγω σχέδια παραδόθηκαν στη Διοίκηση του ΤΥΠΕΤ εδώ και (2) περίπου μήνες.
Προκειμένου οι προμηθεύτριες εταιρείες να ενημερώνονται για τις τεχνικές λεπτομέρειες εγκατάστασης του Μ.Τ και των πιθανόν διασκευών και τροποιήσεων , ως και για την παραλαβή των σχεδίων , ζητήσαμε απο το παραπάνω μελετητικό γραφείο να αναλάβει τις πιο πάνω διευκολύνσεις των εταιρειών, εκ μέρους του ΤΥΠΕΤ. ¨Ηδη όπως έχω πληροφορηθεί έχουν πάρει τα σχέδια η Phillips και η Siemens.
Προκειμένου να ενημερώσουμε τον φάκελλο της Πολεοδομίας του Δήμου Αθηναίων για την άδεια της Κλινικής- που έχει υποβληθεί απο τον Ιούνιο 2011-ζητήσαμε την επιστροφή του έτσι ώστε να επιφέρουμε τις αναγκαίες αλλαγές επι των σχεδίων με την απεικόνιση επι τούτων, του Μαγνητικού Τομογράφου (σημειώνεται ότι και η εγκατάσταση και τοποθέτηση του Μ.Τ, απαιτεί εκ του νόμου άδεια).
Ως προς τον ανελκυστήρα μεταφοράς φαγητού , η αρμόδια μηχανικός της Πολεοδομίας κ. Λάλλου, επείσθη - μετά την προσκόμιση στοιχείων εκ μέρους μας-για το νόμιμο του ανελκυστήρα και
συνεπώς παρακάμφθηκαν και οι τελευταίες δυσκολίες.
Αγαπητοί συνάδελφοι , το όλο θέμα το παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα , αφού η αποστολή μας είναι πάνω από όλα και κύρια η προάσπιση των συμφερόντων του ΤΥΠΕΤ και των μελών του και η παροχή τεχνικών συμβολών και οδηγιών στο Δ.Σ. του Ταμείου μας.
Ευχαριστώ πολύ για τις καλοπροαίρετες υποδείξεις σας και πάντα πρόθυμος για κάθε ενημέρωση!
Ο στόχος όλων θα πρέπει να είναι η βιωσιμότητα του ΤΥΠΕΤ και προς τα εκεί θα πρέπει όλοι να κινούμαστε!
Θα παρακαλούσα για τη δημοσίευση του σχολίου μου, αν βέβαια τούτο είναι εφικτό!

Αθήνα 25.01.2012

Φιλικότατα

Ανδρέας Θ. Μάντης
Μηχ/γος - Ηλ/γος Μηχανικός Ε.Μ.Π.
Τεχνικός Σύμβουλος ΤΥΠΕΤ

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΤΕ Ο ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ?? ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ...????





ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ???


ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΡΕΜΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ.. Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ.. ΤΟΝ ΑΠΟΣΥΡΑΝΕ!!!! ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΜΠΑΧΑΛΟ!!!! ΚΑΤΑΘΕΣΑΝ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΗΤΑΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΣ!!!! ΚΑΙ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ.. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΝ.. ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ.. ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΞΑΝΑ ΚΥΡΙΑ... ΛΑΛΟΥ!!!! ΠΟΙΑ??? Η ΚΥΡΙΑ ΛΑΛΟΥ!!!! ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ... ΠΕΡΑΣΕΙ... ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!!!! ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ.... ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ... ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ... ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ....

ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΦΙΛΙΠΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ.. ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΕ...

ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΕ.. ΠΕΡΙΜΕΝΕ... ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.. ΜΕΡΧΙ ΤΟ 2040 ΟΤΑΝ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΝΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ!!!!

ΡΕ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ





Το TYPETBLOG δημοσιεύει χωρίς καμιά λογοκρισία τα μηνύματα που δέχεται  μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε περίπτωση που κάποιο απ αυτά δεν ακριβές ή προσβάλει κάποιον, παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μας απ το εταιρικό του e-mail και θα αποσύρουμε το δημοσίευμα.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ SAP ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ... ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ??? ΑΠΛΟ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...



ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΑΠ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΕΤ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΚΤΥΠΩΤΗ!!!!! 



ΑΚΟΥΣΟΝ - ΑΚΟΥΣΟΝ.. 4 ΧΡΟΝΙΑ PROJECT KAI ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ.. 4 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ EURO PROJECT ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΝΑ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ!!! ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΤΥΠΕΤ ΕΝ ΜΕΣΟ ΚΡΙΣΗΣ Σ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ... ΑΜ ΔΕ...




Το TYPETBLOG δημοσιεύει χωρίς καμιά λογοκρισία τα μηνύματα που δέχεται  μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε περίπτωση που κάποιο απ αυτά δεν ακριβές ή προσβάλει κάποιον, παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μας απ το εταιρικό του e-mail και θα αποσύρουμε το δημοσίευμα.



ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΤΥΠΟΥ!!!!! ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ!!!



ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΕΙ ΤΟ ΤΥΠΕΤ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ!!! ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ.. ΣΕ ...

ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΤΥΠΟΥ



ΝΑΙ... ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?? ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΕ E-MAIL ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ... ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ.. ΣΤΕΛΕΧH!!  ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΕΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ!!!!ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ Ο ΓΚΟΜΕΝΙΑΡΗΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ!!!


ΡΕ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ






Το TYPETBLOG δημοσιεύει χωρίς καμιά λογοκρισία τα μηνύματα που δέχεται  μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε περίπτωση που κάποιο απ αυτά δεν ακριβές ή προσβάλει κάποιον, παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μας απ το εταιρικό του e-mail και θα αποσύρουμε το δημοσίευμα.