Ο Γκατζετάκιας Πρόεδρος του ΤΥΠΕΤ με τα 5 ΒΕΡΕΣΕ Κινητά!!!






Αλλο πάλι και τούτο, ένα πουλάκι από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας μας σφύριξε πως ο πρόεδρος του ΤΥΠΕΤ έχει παραγγείλει ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά Πέντε!! ναι πολύ καλά διαβάσατε, Πέντε κινητά τηλέφωνα!!!! Έλεος!!!! πόσο φτωχομπινές είσαι... πόσο γερολαδάς?? πόσο???


Πόσο Ξεφτίλας είσαι, να πας και να πάρεις 5 κινητά τηλέφωνα φυσικά εις βάρος του ΤΥΠΕΤ.. 


Και εσύ λέγεσαι Πρόεδρος...Ταμείου Υγείας.. 
ΜΗ Κερδοσκοπικού Οργανισμού δηλαδή..

ΕΣΥ.. που είσαι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΣ ΟΛΩΝ!!!!


ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΠΑΡΑΣΙΤΑ... ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ...............




ΥΓ.. Δεν σου έφταναν τα δικά σου κινητά ήθελες να το παίξεις Large και να παραγγείλεις και τζάμπα κινητό και στον ξεμωραμένο τον πρώην πρόεδρο.. τον άνδρα της .


Το TYPETBLOG δημοσιεύει χωρίς καμιά λογοκρισία τα μηνύματα που δέχεται  μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε περίπτωση που κάποιο απ αυτά δεν ακριβές ή προσβάλει κάποιον, παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μας απ το εταιρικό του e-mail και θα αποσύρουμε το δημοσίευμα.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5.2.12

    ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ. ΕΔΩ ΧΡΕΩΝΕΙ ΣΤΟ ΤΥΠΕΤ ΤΑ ΟΥΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΥΑΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΚΟΛΩΣΕΙ; ΑΛΛΑ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΦΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13.2.12

    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΥΠΕΒΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΒΛΕΠΕΤΕ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΦΙΓΓΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ....
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΠΕΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ ΑΥΤΟΝ. ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ!ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ....ΚΗΠΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15.2.12

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΦΥΓΕ Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ Ο 'ΠΡΟΕΔΡΟΣ' ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΠΕΤ. ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ. ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ, ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή