ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΝ ΤΟ.. ΤΥΠΕΤ!!!!!




Διαβάστε διαμαρτυρία ασφαλιζόμενου...

Η αναμονή της αναμονής

Με έκπληξη μου διαπίστωσα κατά τις τελευταίες μου επισκέψεις στα εξωτερικά ιατρεία της οδού Σοφοκλέους ότι το νέο μηχανογραφικό σύστημα που εγκαταστήσατε έχει προκαλέσει χάος. Στα εξωτερικά ιατρεία του έκτου ορόφου πρώτα πρέπει να πάρει κανείς αριθμό προτεραιότητας και εν συνεχεία να περιμένει για να του δώσουν οι αδελφές αριθμό αναμονής οι οποίες αφού τον εκδώσουν τυπώνουν εν συνεχεία  και ένα άχρηστο παραστατικό σε σελίδα Α4. Μήπως θα πρέπει να επανεξετάσετε την όλη διαδικασία?

Συναδελφικά

Χρήστος Ζαφειρόπουλος

Συνάδελφε.. για να επανεξετάσεις κάτι πρέπει να καταλάβεις ότι κάτι δεν πάει καλά και εδώ όλα πάνε καλά!!! Πάντα καλά - Πάντα καλά!!!! 

Ηλίθιοι της μηχανογράφησης.. Εκτυπωτή για να εκτυπώνετε άχρηστα Α4 πήρατε.. εκτυπωτή για να τα πιστωτικά στα @@@@ σας... 


Το TYPETBLOG δημοσιεύει χωρίς καμιά λογοκρισία τα μηνύματα που δέχεται  μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε περίπτωση που κάποιο απ αυτά δεν ακριβές ή προσβάλει κάποιον, παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μας απ το εταιρικό του e-mail και θα αποσύρουμε το δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου