ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΤΗ.. ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΗΣ

 

Αγαπητέ κύριε Μάντη...


Κατά τον έλεγχο του φακέλου της αδειοδότησης της κλινικής διαπιστώθηκε πως ο ανελκυστήρας τροφίμων ξεχάστηκε στα επίπεδα ισογείου και υπογείου της αδείας 356/98. Ερώτηση κύριε Μάντη, ποιός τον ξέχασε? Θα έχει συνέπειες για αυτή την παράλειψη? Φυσικά και δεν θα έχει.. έδω έγινε ανακαίνηση κοτζάμ κλινικής χωρίς άδεια.. για το Ασανσερ θα κάνουμε φασαρία τωρα???


Κύριε Μάντη... επειδή έγιναν αλαγές στο ισόγειο και επειδή πέρασαν 9 μήνες στις 17 Ιανουαρίου 2012, ο φάκελος αποσύρθηκε!!!! Για να ξανακατατεθεί.. σωστός πια... Έτσι δεν είναι κύριε Μάντη??


Είναι Αλήθεια κύριε.. Μάντη πως εάν ο φάκελος δεν ξαναπάει στην μηχανικό της πολεοδομίας κυρία.. Λάλου.. που στο υπογράφω.. δεν θα πάει... μπορεί να δημιουργήσει, στο μέλλον, καθυστερήσεις, τροποποιήσεις ή ακόμα και ανάγκη για την υπαγωγή  του Ασανσερ στον νόμο 4014/ 2011, για τις αυθαίρετες κατασκευές... Έτσι δεν είναι κύριε Μάντη?? Έτσι δεν σε ενμέρωσε η εταιρία έλυτρον??? Δεν το λες όμως στο γραμματάκι σου  κύριε Μάντη...


Άκου κύριε Μάντη.. τη Ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν το Ρουφιάνου.. Ουδείς..


Γράφεις στο γραμματάκι σου..


«Ο στόχος όλων θα πρέπει να είναι η βιωσιμότητα του ΤΥΠΕΤ και προς τα εκεί θα πρέπει όλοι να κινούμαστε!»


ΕΣΥ.. που είσαι συνταξιούχος της  Εθνικής Τράπεζας.. και παίρνεις τη.. σύνταξή σου..
ΕΣΥ.. που συνεχίζεις και παίρνεις δουλειές με το... μπλοκάκι σου...και καλά κάνεις..
ΕΣΥ.. που Πληρώνεσαι από το ΤΥΠΕΤ για να κάνεις.. το Σύμβουλο.. δηλαδή να λες ΨΕΜΑΤΑ κύριε Μάντη...



Αμα σ ενδιαφέρει η βιωσιμότητα του ΤΥΠΕΤ.. όπως λες, να δώσεις πίσω το κινητό τηλέφωνο που ΣΟΥ πληρώνει το ΤΥΠΕΤ... να προσφέρεις τις.. υπηρεσίες σου.. αφιλοκερδώς... αφού αγαπάς τόσο το.. Ταμείο  και ν αφήσεις την βιωσιμότητα του ΤΥΠΕΤ σ άλλα χέρια γιατί στα δικά σου κινδυνεύει κύριε Μάντη..


Α κύριε Μάντη... Άλλη φορά τους καφέδες τα τοστ και τα διάφορα από το κυλικείο να τα πληρώνεις.. μην λες γράψτα στο.. Δ.Σ.. Το μάθαμε το.. μυστικό... και εσύ και οι.. υπόλοιποι.. κηφήνες εκεί μέσα.. να τους πληρώνουμε τους καφέδες και τα ΟΥΖΑ...






Το TYPETBLOG δημοσιεύει χωρίς καμιά λογοκρισία τα μηνύματα που δέχεται  μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε περίπτωση που κάποιο απ αυτά δεν ακριβές ή προσβάλει κάποιον, παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μας απ το εταιρικό του e-mail και θα αποσύρουμε το δημοσίευμα.

1 σχόλιο:

  1. Κύριε Μάντη γιατί δεν απαντάς? ήταν αποστομωτική ή απάντηση?? είσαι ένας επαίτης που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βάλεις στην τσέπη σου.. και τίποτα άλλο.. σε μάθαμε τόσα χρόνια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή