ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΤΕ Ο ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ?? ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ...????





ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ???


ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΡΕΜΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ.. Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ.. ΤΟΝ ΑΠΟΣΥΡΑΝΕ!!!! ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΜΠΑΧΑΛΟ!!!! ΚΑΤΑΘΕΣΑΝ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΗΤΑΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΣ!!!! ΚΑΙ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ.. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΝ.. ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ.. ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΞΑΝΑ ΚΥΡΙΑ... ΛΑΛΟΥ!!!! ΠΟΙΑ??? Η ΚΥΡΙΑ ΛΑΛΟΥ!!!! ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ... ΠΕΡΑΣΕΙ... ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!!!! ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ.... ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ... ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ... ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ....

ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΦΙΛΙΠΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ.. ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΕ...

ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΕ.. ΠΕΡΙΜΕΝΕ... ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.. ΜΕΡΧΙ ΤΟ 2040 ΟΤΑΝ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΝΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ!!!!

ΡΕ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ





Το TYPETBLOG δημοσιεύει χωρίς καμιά λογοκρισία τα μηνύματα που δέχεται  μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε περίπτωση που κάποιο απ αυτά δεν ακριβές ή προσβάλει κάποιον, παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μας απ το εταιρικό του e-mail και θα αποσύρουμε το δημοσίευμα.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος25.1.12

    Αγαπητοί συναδελφοι, σχετικά με τα αναφερόμενα ως προς την εγκατάσταση του Μαγνητικού Τομογράφου στην Κλινική μας "Υγεία Μέλαθρον" σας γνωρίζω ό,τι η μελετητική Εταιρεία "Elytron" και δή οι αρχιτέκτονες κ.κ. Χ. Σαββίδης και Γ. Σταματάκης( του γραφείου Κυριακίδη ) που έκαναν και τις μελέτες των τελευταίων επεμβάσεων στην Κλινική μας , έχουν εκπονήσει τη σχετική μελέτη -η οποία τους ανατέθηκε- και με βάση της οποίας καταρτίστηκαν τα σχέδια ώς προς την εγκατάσταση του Μαγνητικού Τομογράφου και των υπαρχόντων απεικονιστικών μηχανημάτων ( ακτινολογικό, αξονικός τομογράφος, μαστογράφος ) και δή στη ιδία θέση των ισογείων χώρων της Κλινικής μας, μετά απο διεξοδική και εμπεριστατωμένη εξέταση των χώρων της νοσοκομειακής μονάδας απο τους τεχνικούς του ΤΥΠΕΤ( κ. Αθαν. Γέρουλα, Σ. Καφούρη και τον υπογράφοντα το παρόν σχόλιο). Εξετάστηκαν όλες οι δυνατές θέσεις , αποκλεισθέντος του υπογείου χώρου της κλινικής, λόγω ανυπερβλήτων τεχνικών προβλημάτων και οικονομικών συνεπειών για το Ταμείο μας.
    Τα εν λόγω σχέδια παραδόθηκαν στη Διοίκηση του ΤΥΠΕΤ εδώ και (2) περίπου μήνες.
    Προκειμένου οι προμηθεύτριες εταιρείες να ενημερώνονται για τις τεχνικές λεπτομέρειες εγκατάστασης του Μ.Τ και των πιθανόν διασκευών και τροποιήσεων , ως και για την παραλαβή των σχεδίων , ζητήσαμε απο το παραπάνω μελετητικό γραφείο να αναλάβει τις πιο πάνω διευκολύνσεις των εταιρειών, εκ μέρους του ΤΥΠΕΤ. ¨Ηδη όπως έχω πληροφορηθεί έχουν πάρει τα σχέδια η Phillips και η Siemens.
    Προκειμένου να ενημερώσουμε τον φάκελλο της Πολεοδομίας του Δήμου Αθηναίων για την άδεια της Κλινικής- που έχει υποβληθεί απο τον Ιούνιο 2011-ζητήσαμε την επιστροφή του έτσι ώστε να επιφέρουμε τις αναγκαίες αλλαγές επι των σχεδίων με την απεικόνιση επι τούτων, του Μαγνητικού Τομογράφου (σημειώνεται ότι και η εγκατάσταση και τοποθέτηση του Μ.Τ, απαιτεί εκ του νόμου άδεια).
    Ως προς τον ανελκυστήρα μεταφοράς φαγητού , η αρμόδια μηχανικός της Πολεοδομίας κ. Λάλλου, επείσθη - μετά την προσκόμιση στοιχείων εκ μέρους μας-για το νόμιμο του ανελκυστήρα και
    συνεπώς παρακάμφθηκαν και οι τελευταίες δυσκολίες.
    Αγαπητοί συνάδελφοι , το όλο θέμα το παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα , αφού η αποστολή μας είναι πάνω από όλα και κύρια η προάσπιση των συμφερόντων του ΤΥΠΕΤ και των μελών του και η παροχή τεχνικών συμβολών και οδηγιών στο Δ.Σ. του Ταμείου μας.
    Ευχαριστώ πολύ για τις καλοπροαίρετες υποδείξεις σας και πάντα πρόθυμος για κάθε ενημέρωση!
    Ο στόχος όλων θα πρέπει να είναι η βιωσιμότητα του ΤΥΠΕΤ και προς τα εκεί θα πρέπει όλοι να κινούμαστε!
    Θα παρακαλούσα για τη δημοσίευση του σχολίου μου, αν βέβαια τούτο είναι εφικτό!

    Αθήνα 25.01.2012

    Φιλικότατα

    Ανδρέας Θ. Μάντης
    Μηχ/γος - Ηλ/γος Μηχανικός Ε.Μ.Π.
    Τεχνικός Σύμβουλος ΤΥΠΕΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή