Μήνυμα για τον διαχειριστη



Θέμα*:Μήνυμα για τον διαχειριστη
Το μύνημά σου*:Ένα μήνυμα για τον διαχειριστή:Μήπως θα έπρεπε να προσέξετε το ύφος των όσων γράφονται;Αυτό που θέλετε είναι η συζήτηση να εξαντλείται σε μια μορφή κουτσομπολιου επιπέδου "Espresso"; Θα μπορούσε αυτός ο χώρος να είναι ένας τρόπος επικοινωνίας κάποιων που ανησυχούν για το παρόν και το μέλλον του ταμείου.

2 σχόλια:

  1. Το TypetBlog είναι ένα κομματι της κοινωνιάς μας, της Τράπεζας, του ΤΥΠΕΤ, πολυφωνικό και πολυεπίπεδο. Θα συμφωνήσω για το ύφος πολλών απ όσα γράφονται και δημοσιεύονται, αλλά μην ξεχνάτε ότι τα θέματα, τους προβληματισμούς τους, τα ερεθίσματα για κουτσομπολιό ή επικοδομητικές συζητήσεις να βάζετε ΕΣΕΙΣ.. οι αναγνώστες..

    Εμείς είμαστε εδώ.. βοηθητικοί.. το μέσο της δικής σας επικοινωνίας.. Απλά επικοινωνήστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2.6.11

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΕΤ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ.ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΚΡΕΒΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΛΙΓΟΥΣ.ΕΠΙΣΗ ΟΜΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟ BLOG ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 'ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΝΤΑΣ'ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΚΡΑΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή