ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΠΕΤ

 



ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Κύριοι συνάδελφοι, έχω μια σειρά ανακοινώσεις ως εισερχόμενα από το Πρωτοδικείο Αθηνών: Αντίγραφα της σχηματισθείσας δικογραφίας σχετικά με το σύστημα ΕΡΜΗΣ. Επιστολή  Χριστοδουλάκη. Ανώνυμα έγγραφα με ιδιωτικά συμφωνητικά από το ΤΥΠΕΤ για την προμήθεια αξονικών τομογράφων». Όποιος συνάδελφος θέλει είναι στη διάθεσή του. Θα τα στείλουμε στην Εισαγγελία, καθώς και στη Διεύθυνση του ΤΥΠΕΤ για περαιτέρω έρευνα.
Έχουμε επίσης έγγραφο της κ. Νικολακέα, είκοσι σελίδες εκ των κατασχεθέντων για τον κ. Καρακώστα. Αίτημα του κ. Καρακώστα να του χορηγηθούν αντίγραφα των κατασχεθέντων. Απάντηση στο υπ’ αριθμόν 138/22.06.2010 αίτημά μας για έλεγχο των συναλλαγών μέσω της εταιρείας Πειραϊκή. Απάντηση στο υπ’ αριθμόν 116/09.06.2010 έγγραφό μας για έλεγχο επενδυτικής δραστηριότητας φυσικών και νομικών προσώπων.
Εξερχόμενα: Προς το Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ, κ. Παναγιώτη Θεοφανόπουλο, με θέμα «Αποστολή εισηγήσεων του Νομικού Συμβούλου του ΟΣΕ σχετικά με τις προγραμματικές συμβάσεις, στις οποίες συμμετείχε η SIEMENS». Διαβίβαση των ιδιωτικών συμφωνητικών στην κ. Ράικου για τις δικές της ενέργειες. Είναι του ΤΥΠΕΤ. Διαβίβαση των ιδιωτικών συμφωνητικών στον Πρόεδρο του ΤΥΠΕΤ για τις δικές του ενέργειες.
Κύριοι συνάδελφοι, είναι στη διάθεσή σας.
Παρακαλώ τώρα να εισέλθει ο κ. Καρακώστας.
(Στο σημείο αυτό εισέρχεται στην αίθουσα ο μάρτυς κ. Παντελεήμων Καρακώστας)

ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΤΥΠΕΤ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ??? ΣΤΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ?? ΓΙΑΤΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ, ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΟ ΕΧΕΙ Η,,, ΦΑΒΑ... ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ... ΑΞΟΝΙΚΟΥ?????? ΤΟ... ΔΙΕΡΕΥΝΙΣΕΣ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου