ΛΥΣΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΤΥΠΕΤ!!!!!

 



 Λύσσα κυριολεκτικά με τις οικογενιακές διακοπές στο ΤΥΠΕΤ... τα τηλέφωνα για να βολευτούν τα φιλαράκια και οι κολλητοι δεν σταμάνε να χτυπάνε, νομίζεις οτι βρίσκεσαι σε πολιτικό γραφείο!!! ακούς.. Μάλιστα κύριε τάδε... μάλιστα κύριε τάδε θα τον βάλουμε.. θα τον τακτοποιήσουμε..

Βλέπεις συγκεκριμένα άτομα κάθε χρόνο να τρώνε και πίνουν δωρεάν και οι υπόλοιποι ασφαλιζόμενοι να περιμένουν στην ουρά και στην λοταρία μήπως και κληρωθούν.. τα κορόιδα!!

Αλλά η ντροπή δεν υπάρχει ούτε σαν λέξη στο ΤΥΠΕΤ πόσο σαν.. πράξη.

Γιαυτό όλοι μα όλοι οι Ασφαλιζόμενοι... όλοι όσοι τους ΤΑΙΖΟΥΜΕ από τις κρατήσεις μας, κυριολεκτικά λέμε πως δεν πάει άλλο..

Θα βρεθείτε στο δρόμο... πολύ σύντομα ....


2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8.6.11

    ΣΤΙΣ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ 'ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ' ΑΛΛΟΙ ΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ. ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ Ο...ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ. ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ;ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ9.6.11

    ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΙΣΙΟ ΕΥΘΗΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΤΥΠΕΤ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ , ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΗΠΕΥΘΥΝΟΙ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ, ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΔΙΚΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή