ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΕΤ..ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΕΘΝΟDATA

 

Στο ΤΥΠΕΤ υπάρχουν απότι μας έστειλε αναγνώστης 9 ενοικιαζόμενοι υπάλληλοι από την ΕΘΝΟDATA τους οποίους το ΤΥΠΕΤ χρησιμοποιεί για dataentry,  για να καταχωρούν τις αποδείξεις των ασφαλιζομένων οι οποίες ήταν πολλά χρόνια πίσω..

Το ερώτημα είναι το εξής, γιατί ένας οργανισμός με 550 άτομα προσωπικό.. με υπεράριθμο προσωπικό.. αντί να βάλει δικό του προσωπικό να κάνει την συγκεκριμένη εργασία χρησιμοποιεί ενοικιαζόμενους?

Με πρόχειρους υπολογισμούς μισθός.. εργοδοτικές εισφορές κ.λ.π κάτω από 1500 € το μήνα τον υπάλληλο δεν πληρώνει το ΤΥΠΕΤ. Σύνολο? 1500 Χ 9 υπαλλήλους= 13.500 Χ 12 μήνες = 162000 € ΕΚΑΤΟΝ ΕΞΗΝΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΟ.

Όλα αυτά ξέρετε γιατί??? γιατί τα ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ του ΤΥΠΕΤ καταχωρούσαν αποδείξειιιιιιιιιις με ρυθμό 20-30 αποδείξεις τη μέρα, ενώ οι σκλάβοι της ΕΘΝΟDATA καταχωρούν 250-300 αποδείξεις κάθε μέρα... γιαυτό..

Είναι          σαν τα Δημόσια έργα.. 9 σκάβουν και 550 παρακολουθούν το.. σκάψιμο.. και βέβαια οι φωστήρες του ΤΥΠΕΤ την βρήκαν τη λύση.. αντί να στείλουν σπίτι τους τα.. Κοπρόσκυλα.. η έστω να τα πιέσουν να κάνουν τη δουλειά τους.. τους έβαλαν ΕΛΕΓΚΤΕΣ και πήραν Ενοικιαζόμενους!!!

Αυτό ειναι το ΤΥΠΕΤ, αυτή είναι και η Διοικησή του... Πολυχρονεμένε... κόψε τα Κομπλεξ κατωτερώτητας.. οκ έγινες Γενικός Διευθηντής... δεν ξεκλειδώνεις την Πόρτα?? να δεις τι γίνεται τριγύρο???

Το ΤΥΠΕΤ είναι γεμάτω νέους ανθρώπους, με Πτυχία, με Εμπειρία με διάθεση Χρησιμοποιησέ τους, αναβάθμισέ τους

Αλλά στου...Κοντού την πόρτα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου