Το πρόβλημα του Πολυχρονεμένου μας...



Το ΜΕΝ 24 ακούει τις ερωτικές σας απορίες, κατανοεί τα διλήμματά σας και δίνει τις κατάλληλες συμβουλές στους φόβους και τα... πάθη σας.

 
Θεία Λόλα, έχω κόμπλεξ με το ύψος μου. Είμαι 1.63. Πιστεύω μια γυναίκα πιο ψηλή δεν θα με προτιμήσει επειδή είναι πιο κοντός από αυτήν και γενικά πιστεύω ότι μια πιο ψηλή γυναίκα δεν μπορώ να την προστατεύω και είναι και λίγο κάπως όταν πας να τη φιλήσεις, να σηκώνεσαι στις μύτες των ποδιών σου... Οι γυναίκες τι λένε για αυτό το θέμα; Έχουν πρόβλημα; Έχω ακούσει πολλές να λένε ότι έχουν πρόβλημα, και μην ακούσω το γνώστό "βρες πιο κοντές από εσένα".

Σε ευχαριστώ πολύ, Δημήτρης ο Πολυχρονεμένος..


Άκουσέ με. Το να έχεις κόμπλεξ με το ύψος σου δεν θα σε ωφελήσει καθόλου. Πρόκειται να αλλάξεις; Ή μήπως ξέρεις τον Προκρούστη και θα σου δώσει ένα χεράκι; Οπότε πρέπει να το αποβάλλεις, είναι κάτι που δεν θα αλλάξει ποτέ. Επίσης, να αισθάνεσαι τυχερός που δεν γεννήθηκες στη Σουηδία ή την Τσεχία, όπου ο μέσος όρος ύψους της γυναίκας είναι 1.75. Όπως και να το κάνεις, εδώ ο αντίστοιχος μέσος όρος είναι το 1.65. Οπότε υπάρχουν περισσότερες γυναίκες για εσένα.Και δεν είσαι και τόοοοοσο κοντός πια. Χαλάρωσε. Άσε που προσωπικά ξέρω αρκετούς που τα έχουν με λίγο πιο ψηλές ή τουλάχιστον το ίδιο ψηλές με αυτούς γυναίκες. Αν εσένα σου φύγει το κόμπλεξ, τότε δεν θα το σκέφτεσαι καν. Τώρα αν γουστάρεις αποκλειστικά αυτές που είναι 1.80, τι να σου πω. Μία θα σου κάτσει, δε μπορεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου