Η ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ STROSS CAN


Μόνο Εδώ.. Μόνο σ αυτό το Ταμείο συμβαίνουν αυτά.. Μόνο εδώ κάνουν κουμάντο οι.. Πρώην και οι Επόμενες!!!

Αίσχος ας μαζέψει κάποιος εκεί στον 5ο την καμαριέα του Stross Can γιατί έχει πάρει πολύ.. αέρα.. εκτός πιά και εάν με απόφαση Δ.Σ έχει διοριστεί Γενική Διευθύντρια του Ταμείου.. γιατί ως τέτοια Συμπεριφέρετε..


4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31.5.11

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ....ΠΕΡΙΕΡΓΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΑΣ.ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΜΕΓΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1.6.11

    ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ?? ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΕΚΡΟΠΙΝΕΙ ΑΠ ΤΙΣ 12??? ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ? ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΒΡΕΙ?

    ΕΔΩ ΕΒΑΖΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ VIAGRA ΣΕ ΑΛΛΟΥ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ....

    ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ.. ΟΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ... ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ... ΑΣ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ..

    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.. ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1.6.11

    Ο τύπος είναι άχρηστος χρόνια τώρα, μόνο καμμιά γκόμενα και τιποτα αλλό. Η άλλη όμως? μέσα στη δουλεία σου? και σε βγάζει και φωτογραφίες? δεν σέβεσαι τίποτα? τι να πω αίσχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1.6.11

    Ναι κυκλοφορούν φωτογραφίες με κυρία εύσωμη σε περιπτύξεις με τον Stross Can αλλά να σας πω κάτι? Τέτοιοι είναι όλοι τους..Ξενοπήδημα... ρουφιανιά και βόλεμα.. ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕΖΙΛΙ.. ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή