ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ..

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12.7.11

    Σε αυτους αναθετουν τη φυλαξη των παιδιων τους κάποιοι? Αναπαραγωγη κακογουστιας αν οχι αθλιοτητας. Συγχαρητηρια σ' αυτους που τους επέλεξαν! Αντε, να χαντακώσουμε και τη καινουργια γενια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19.2.14

    Ναι όχι μόνο κάποιοι αναθέτουν την φύλαξη των παιδιών τους σε αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους.. Αλλά τους εμπιστεύονται καθώς εκείνοι μαθαίνουν στα παιδιά τους την αγάπη για την φύση την ομαδικότητα την επιβίωση μακριά από τους γονείς..είμαι κατασκηνωτρια από μικρη και μάθε χρόνο μετράω αντίστροφα τις μέρες να ξανά πάω σ'αυτόν τον παράδεισο! Όλα μας θεωρούμε την κατασκήνωση δεύτερο σπίτι, τους ομαδαρχες γονείς μας και τους κατασκηνωτες αδέρφια μας! Και αυτο το βίντεο δεν είναι κακόγουστο είναι αστείο και κωμικό... Όπως και οι μέρες μας εκεί ξυπνάμε και ήμαστε χαρούμενοι τόσο πολύ που καταλήγουμε αστείοι και κωμικοι..και δες πώς αυτή η χαρά πως αυτη η κωμωδία στο τέλος της περιόδου καταλήγει σε δραμα.. Με ελπίδα να περάσει όσο πιο γρήγορα μπορεί ο χειμώνας...με ελπίδα να ξανά αντικρίσουμε την ταμπέλα "προς κατασκήνωση Τ.Υ.Π.Ε.Τ"

    Αγαπάμε το τυπετ και αν και εσυ είχες ζήσει μέσα εκεί θα ένιωθες το ίδιο..εκτός αν ανήκεις στις εξαιρέσεις των ανθρώπων που θέλουν πολυτέλειες..χωρίς παρεξήγηση


    Κατασκηνωτρια Β'περιοδου 2013.
    ΚΥΠΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή