ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΕ Η ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ



Είναι απίστευτο!!! πείτε μου ποιος απο σας θα είχε ενα κατάστημα.. μια επιχείρηση.. μια κατασκήνωση βρε παιδί μου η οποία κάθε χρόνο θα τον έβαζε μέσα 600.000 € και θα συνέχιζε να την λειτουργεί!!!

Βέβαια... άμα δεν πληρώνεις από την τσέπη σου... αλλά πληρώνουν τα μέλη σου... οι υπάλληλοί σου... δεν σ ενδιαφέρει...

Και τώρα αυτοί οι Φελοί... οι Τενεκέδες που κρατάνε εν ζωή μια επιχείρηση που μπαίνει μέσα κατά 600.000 € είναι ικανοί να διοικήσουν Ταμείο.. και να ανταπεξέλθουν σε πραγματικές συνθήκες αγοράς!!!

Κάποιο πουλάκι μου σφύριξε ότι ο Δήμος Διονύσου διεκδικεί την εκταση της κατασκήνωσης.. ως.. καταπατημένη... είναι αλήθεια???  Είναι Αλήθεια επίσης ότι εαν πουληθεί το ταμείο θα ζήσει μόνο απ αυτό για άλλα 30 χρόνια??


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος29.5.11

    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ, ΑΝ ΟΧΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΣΝ ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΕΝΕΣ. ΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗ ΛΟΥΤΣΑ(ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ)ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο...ΚΟΝΤΟΣ ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΡΑΨΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή